Gemeentehuis is tijdelijk een museum van beelden

Print
Gemeentehuis is tijdelijk een museum van beelden

Gemeentehuis is tijdelijk een museum van beelden

Ham -

Nog tot eind november is het gemeentehuis omgetoverd tot een museum van beelden. De kunstenaars van dienst zijn Ilse Lambrichts, Guido Wuyts en Edgar Vandervoort. Zij volgen beeldhouwen aan de Stedelijke Academie van Beeldende Kunsten in Heusden-Zolder.

Tijdens deze tentoonstelling laten ze niet enkel zien wat ze in hun mars hebben, maar willen ze vooral een overzicht aanbieden wat beeldhouwen eigenlijk inhoudt. Hun werken zijn zowel figuratief als abstract en werden in verschillende materialen vervaardigd, gaande van klei en gips tot polyester en houtsnijwerk.

Creatieve Hammenaren krijgen de kans om hun werken tentoon te stellen in het gemeentehuis. Ben je zo’n creatieve duizendpoot? Heb je ook werken die je alleen of samen met anderen wilt tentoonstellen in het gemeentehuis? Heb je creatieve ideeën die je wilt delen met anderen in bv een crea-groepje? …

Laat het ons weten, dan kunnen we samen leuke creatieve projecten/tentoonstellingen bedenken. Bezorg ons je gegevens of kom eens langs: cultuurdienst – 013 61 10 12 – cultuur@ham.be.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio