Gezellige Internationale Dag van de Ouderen

Print

Gezellige Internationale Dag van de Ouderen

Maasmechelen -

Ondanks de grijze buitenlucht, straalde de zon op vrijdag 5 oktober in Woonzorgcentrum Heyvis. Ter gelegenheid van de Internationale Dag van de Ouderen kregen ze daar pianist Dirk Swennen over de vloer. Hij nam de bewoners gedurende enkele uurtjes mee op reis doorheen het muzieklandschap van vroeger.

De bewoners van het woonzorgcentrum ruilden hun middagje rust in voor de bekende en minder bekende hits uit de oude doos. Na een trage aanloop, kwamen de bejaarden op gang en zongen mee uit volle borst. Sommigen waagden zich zelfs aan enkele danspasjes op de dansvloer. Ook Martijn Joris, organisator van deze dag, nam deel aan dit blijde gebeuren.

Vanuit het huisvandeMens Maasmechelen worden jaarlijks verschillende acties op touw gezet waarbij het huis iets of iemand in de picture wil plaatsen. Martijn Joris, vrijzinnig humanistisch consulent bij het huisvandeMens: “Met de actie van vrijdag willen we benadrukken dat senioren zeker meetellen in onze samenleving en hen tegelijkertijd bedanken voor hun jarenlange inzet en bijdragen.”


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio