Provinciaal kampioenschap judo voor senioren.

Print
Provinciaal kampioenschap judo voor senioren.

Provinciaal kampioenschap judo voor senioren.

Hasselt -

Op het provinciaal kampioenschap judo voor senioren dat in sporthal Demerstrand in Diepenbeek werd betwist, waren er heel wat deelnemers komen opdagen.
Traditiegetrouw zijn de clubs van Koersel en Lummen de grote slokoppen en behalen meerdere podiumplaatsen.

Zo werd Dimitri Vandevenne in de klasse +100 kg provinciaal kampioen. Dimitri werd jarenlang getraind bij Judoclub Hasselt.

Ook de Koninklijke Judo Club Hasselt was op het provinciaal kampioenschap actief met verschillende judoka's. Piet Schreurs in -60kg behaalde een bronze plak en mag doorstoten naar het regionaal kampioenschap.

De twee andere deelnemers van de Koninklijke Judo Club Hasselt, Niels Vandevenne en Nicky Repriels, kenden pech en strandden op respectievelijk een 7e en 9e plaats in hun gewichtsklasse. Nog even meegeven dat hun poules bijna uitpuilden van het aantal deelnemers en dat het dus moeilijk is om het podium te betreden.

De judoka's van de Koninklijke Judo Club Hasselt zijn anders goed op dreef, zeker in het G-judo. In Herenthout behaalden zowel Kristof Meeus als Olivier Brenders een 1e plaats. Ook de Hasseltse jeugd doet het meer dan behoorlijk.

Op het tornooi van de Pot van Olen behaalde Amber Bemelmans een 5e plaats nadat ze haar kamp om brons nipt verloor en in datzelfde tornooi werd Anoucha Chinuym 9e.
Ook op die Pot van Olen waren Niels Vandevenne en Nicky Repriels actief en beiden behaalden een 8e plaats in hun leeftijds-en gewichtsklasse.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio