Vlaams Belang stelt beleidsprioriteiten voor

Print
Vlaams Belang stelt beleidsprioriteiten voor

Vlaams Belang stelt beleidsprioriteiten voor

Afgelopen week stelde de Vlaams Belangafdeling van Maaseik, Neeroeteren en Opoeteren haar beleidsprioriteiten voor. Onder leiding van lijsttrekker Leo Pieters was een speciale werkgroep binnen de afdeling vele avonden in de weer met dit belangrijk document.

Vertrekkende vanuit onze grondbeginselen werd rekening gehouden met de interpellaties en voorstellen van de leden, alsook de bevraging die we deden bij onze inwoners.
Vlaams Belang kiest voor het begrip 'beleidsprioriteiten' om de wil, om onze ideeën te realiseren, te onderstrepen. Met, of zonder cordon sanitair geloven wij in het rechtvaardige oordeel van de kiezer. "Vanuit het beleid als het kan, vanuit de oppositie als het moet!" En of het moet! Maaseik, Neeroeteren en Opoeteren verdienen beter dan het huidige CD&V-, N-VA-, VLD-, Voluit-bestuur! Zij voerden een beleid zonder durf of moed met vooral ruzies en twisten.

Zijn onze inwoners wel veilig voor de Maaseiker politici?

Onder de slogan ‘kies veilig’ zet het Vlaams Belang in op identitaire veiligheid. We willen de deelgemeenten accentueren en proportioneel benaderen. Elk met zijn eigen identiteit en mogelijkheden. Het Vlaamse karakter van onze leefomgeving past perfect in onze campagne. Voorkeur voor het eigen volk is en blijft natuurlijk een heilig principe.

Met concrete voorstellen gaande van de markt van Maaseik tot en met het promoten van de ‘oetergemeenten’ is veiligheid voor het Vlaams Belang een ruim begrip. De beleidsprioriteiten gaan uit van liefst 10 soorten veiligheden. Zo werkte de partij punten uit op maat gesneden voor onze fusie voor sociale, fysieke, financiële, mobiele, economische, familiale, duurzame, sportieve, culturele en bestuurlijke veiligheid. Voor die laatste vorm van veiligheid pleit het Vlaams Belang voor echte inspraak. Wij willen niet alleen zeggen wat u denkt, maar ook horen wat u denkt. Wie dus interesse heeft om onze ideeën voor deze mooie gemeente te horen mag ons altijd contacteren.