Feestkomiteit Grote Straat viert diamanten jubileum

Print
Feestkomiteit Grote Straat viert diamanten jubileum

Feestkomiteit Grote Straat viert diamanten jubileum

Genk -

Zopas vierden de leden van het Koninklijk Feestkomiteit Grote Straat en zijstraten met groot entousiasme hun zestigjarig bestaan. De locatie voor dit unieke samenzijn werd hotel Carbon, meer bepaald restaurant Gusto waar de hele groep urenlang te gast was.

"Al de bewoners van de feestvierende straten werden uitgenodigd voor deze feestzitting," liet ere-voorzitter Herman Roux weten. Huidig voorzitter van deze koninklijke vereniging René Lenaerts zorgde voor de feestspeech. "Alle eer gaat naar jullie allemaal hier te samen," glunderde René. "Maar ook de bestuursleden uit de pioniersjaren hebben een groot aandeel in het bestaansrecht van dit feestkomiteit."

Een speciale vermelding had René in petto voor de vroegere bestuursleden Jaak Kerkhofs, Nico Aerts, Toke Houben, Georges Geurts, Herman Roux en ere-voorzitter Kamiel Bollen. "Zij hebben van deze vereniging gemaakt wat ze nu voorstelt," aldus René Lenaerts. Dat het leiden van dergelijke verenigingen in vroegere tijden niet zo simpel was werd duidelijk gemaakt door allerhande getuigenissen. "En het was moeilijk om toendertijd activiteiten te organiseren. Koken kostte immers ook toen geld," benadrukte Lenaerts.

De partners van de bestuursleden werden bij deze viering uiteraard ook niet vergeten. En met een heerlijke maaltijd, enkele lekkere dessertjes en een pouse-café naar keuze werd het feestjaar in de allerbeste sfeer afgesloten. "Op nu naar de zeventig hé," lachtte René Lenaerts.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio