Hamok haalt tweede plaats in Belgisch kampioenschap interclub

Print
Ham -

Op de kaart van Masy in Houthalen organiseerde KOL het Belgisch kampioenschap Interclub. Een speciaal puntensysteem is uitgedoktert zodat iedereen die zich gunstig klasseert in zijn reeks punten voor zijn club kan scoren.

Bij de dames behaalde Greet Oeyen de vierde plaats bij de Elites, Elisabeth Schutjes werd mooi tweede bij de dames B, Nancy Wenderickx kon zich ditmaal jammer genoeg niet klasseren.

An Verberne en Hilde Krols wisten zich als zesde en zevende te plaatsen in hun reeks. Martine Taffeiren behaalde een fraaie tweede plaats bij de dames 50, Julienne Van Reusel werd hier vijfde. Godelieve Bruynseels was goed voor de zevende plaats en Danielle Nolens kaapte de tweede plaats weg in haar reeks.

Bij de jongens was Victor Mellebeek zonder tegenstanders maar liep toch een goede koers na een moeilijke start. Ook voor Klaas Mellebeek en Tristan Bloemen werd het een tweede plaats. Jeroen Hoeckx moest bij de Elites slechts één deelnemer laten voorgaan Pascal Mylle haalde de tweede plaats in de B reeks. Ronny Timmers was bij de heren 35 derde en Gunther Deferme haalde de tweede plaats in de reeks der veertigers. Bij de heren 45 behaalde Johan Maes een fraaie overwinning, Rudy Corstjens, Steve Verstraete en Patrick Bleyens werden hier 10de, 12de en 15de. Bij de 50- tigers was Luc Melis goed voor de tweede plaats en werden Luc Cloostermans en Marc Claes zesde en zevende. E

en reeksje hoger was het Luc Bouve die met de overwinning ging lopen, Wim Hoekx werd fraai tweede en verder hadden we als zesde André Aerts en 9e Willy Reynders. George Deferme kwam in zijn wedstrijd precies 2 seconden te kort voor de overwinning, Jos Thijs werd derde. Bij de heren 70 werd het een dubbel succes voor Hamok want Jean Ooms ging hier Phil Mellebeek vooraf. Jos Duchesne werd tweede in zijn reeks en Pierre Teunkens behaalde de zesde plaats. Gunther Deferme, Luc Bouve, Martine Taffeiren, Jean Ooms, Jeroen Hoekx, Johan Maes, Luc Melis en Wim Hoekx haalden de meeste punten binnen.

Phil Mellebeek, Gustje Nijs en Jean Ooms pakken de Belgische titel in de aflossing.

In Watermaal - Bosvoorde werd er vorige zondag gestreden voor de aflossingstitels. Greet Oeyen - Nancy Wenderikx en Elisabeth Schutjes behaalden de vierde plaats bij de dames Elites. Bij de dames Masters A was ons drietal Greet Mols- An Verberne - Julienne Van Reusel goed voor de zesde plaats. Onze pupillen Piet Deferme-Thomas en Dimitry Knoops en onze beloften Victor en Koen Mellebeek en Ian Geldof lieten zich op foutief knijpen betrappen terwijl ze nog altijd medaillekansen hadden.

Jammer voor onze jongeren, maar ja in een aflossing staan de posten altijd kort bij elkaar en is het dubbel opletten. Bij de Heren Elites had Jeroen Hoekx, na een heel goede koers, als tweede de wissel overgegeven aan Thomas vanderKleij, Thomas deed het evenees uitstekend en veroverde zelfs de eerste plaats. Tristan Bloemen werd de derde loper, door een paar veerkeerde wegkeuzes kon Tristan jammer genoeg de eerste plaats niet behouden. Niettemin een zeer fraai resultaat voor ons drietal.

Onze tweede ploeg met Benjamin Anciaux-Jeroen vanderKleij- Peter Krampiltz was goed voor de achtste plaats. Ronny Timmers-Toon Melis en Ian Geldof werden 16de. Onze Masters A met Sven Francet, Dirk Deijgers en Gunther Deferme behaalden een knappe tweede plaats. Ook voor onze Masters B met Luc Bouve, Luc Melis en Wim Hoekx was er zilver na een mooie prestatie. Bij de Masters C werd het een zevende plaats voor ons drietal George Deferme- Dominique Schutjes en Jos Thijs. Onze Masters D zorgden voor het zo begeerde goud. Het team bestond uit Phil Mellebeek, Gustje Nijs en Jean Ooms. Phil had als startloper een kleine voorsprong opgebouwd en ouderdomsdeken Gustje werd 2e maar kon de achterstand beperken. Met Jean Ooms als derde loper kwam ons team al vroeg aan de leiding en die gaf Jean niet meer uit handen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio