Looise AV trakteert medewerkers op barbecue

Print

Looise AV trakteert medewerkers op barbecue

Tessenderlo -

Dat ” voor wat hoort wat” ook bij LOOIse AV een gekend gezegde is bleek op vrijdag vijf oktober. Toen werden de vaste helpers en juryleden verwacht op een barbecue in de kantine van deze atletiekclub. Een zestigtal medewerkers mocht, met een al dan niet hongerige maag, gezellig komen tafelen.

Bij zijn verwelkomingwoord dankte de voorzitter Eric Raymaekers de aanwezigen voor het, in het voorbije seizoen geleverde werk. Een merci ging ook naar de gelegenheidstoogcrew die de vaste ploeg de gelegenheid gaf om ook eens vrij van dienst te zijn. De grote uitdaging voor het winterseizoen wordt volgens de voorzitter de derde editie van de avondveldloop op vijf januari. De opgedane ervaring bij de eerste twee edities moet leiden tot een nog groter succes en dit zowel bij het aantal deelnemende atleten als bij de opkomst van het publiek.

Goed nieuws in die richting is zeker de mutatie van Krijn Van Koolwijk naar zijn thuisclub LOOIse AV. Deze locale topper, die bij de Dwars door Hasselt van vorig weekend nog knap tweede werd, moet zeker voor nog meer Loois publiek kunnen zorgen. De voorzitter sprak tevens de hoop uit dat de talrijke deelnames van de blauw gele crossers aan de voorop gezette veldlopen voor nog meer respons gaan zorgen bij die bezochte clubs.
Na de huidige nam de vorige voorzitter Rony Panis het woord. Hij loofde in een korte speech de efficiëntie van de huidige jury aanduider van het provinciaal comité Dhr. Louis Creemers. Louis werd zelfs tot ridder in de orde van de aanduiders verheven.

Na dit ludieke luik mocht er aangeschoven worden om de borden en de magen te vullen met de typische barbecue-ingrediënten. Een stuk taart met koffie was het nagerecht. Bij een drankje werden later op de avond herinneringen en toekomstplannen uitgewisseld. Dat het een gezellige avond was bleek uit de veel gehoorde quote “oei… is het al zo laat”
Tevreden en weer eens bijgepraat fietsen wij huiswaarts door de kille nacht.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio