Schoolfeest De Beverburcht

Print

Schoolfeest De Beverburcht

Maaseik -

Vrije Kleuterschool De Beverburcht had vorige week 2 goeie redenen om te vieren: de vestiging op de Oude Ophoverbaan bestond 50 jaar en de hoofdvestiging heeft haar intrek gedaan in een nieuwe school aan de Eerste Straat.
Dit dubbele feest werd gevierd in de vorm van een zoekfietstocht waar men langs de drie vestigingen kwam.

Het prachtige nazomerweer maakte de fietstocht extra plezierig voor groot en klein. Bij aankomst op de Oude Ophoverbaan was er lekker frisse cava voor de “groten” en suikerspinnen voor de “kleintjes”.
Na het drankje stapten we terug op de fiets en reden langs het mooie Aldeneik naar de volgende festiviteiten. Op de speelplaats was er vermaak voor groot en klein. Schminkstand, springkasteel, drakenparcours en kleurwedstrijd voor de kleintjes. Voor de groten lekker (na-)genieten in de herfstzon met muziek en optreden van een heuse salsaband! Na het bezoek aan de ruime, moderne nieuwe school werden kleine tekeningen van de kleuters aan een ballon vastgemaakt om op 10, 9, 8, … de lucht in gelaten te worden. Door de speling van de wind zijn momenteel de bomen aan de speelplaats nu getooid als een soort van zomerse kerstboom. Misschien wilden we op die manier nog even de sfeer van het feest vasthouden…


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio