(H)eerlijk proeven tijdens de Week van de Fair Trade

Print
                 (H)eerlijk proeven tijdens de Week van de Fair Trade

(H)eerlijk proeven tijdens de Week van de Fair Trade

Neerpelt -

Van woensdag 3 tot en met zaterdag 13 oktober wordt voor de 11de keer de Week van de Fair Trade georganiseerd. Ook de gemeente Neerpelt werkt hieraan mee. De gemeente zet verschillende acties op touw om Fair Trade-produkten nog meer bekendheid te geven bij de consument.

Zo kan je op zaterdag 6 oktober tussen 9 en 12 uur in de bibliotheek in het centrum genieten van een lekker kopje Fair Trade koffie met een (h)eerlijk zoete verrassing. Zondag 7 oktober kan je ook in de uitleenpost van Sint-Huibrechts-Lille terecht voor een lekker kopje koffie.

Op zondag 7 oktober krijgt iedereen die het nieuwe mountainbikenetwerk komt uittesten een (h)eerlijke verrassing. Afspraak vanaf 14 uur aan de Scoutsrally.

In de week van 8 oktober krijgen alle Omnisporters een (h)eerlijke verrassing. Zorg dus dat je dan zeker op je wekelijkse sportafspraak bent!

Ten slotte wordt ook iedereen (h)eerlijk verwend die op woensdag 10 oktober tussen 17 en 20 uur bloed gaat geven in de Rode Kruis-lokalen in Overpelt.

Bovendien doen alle wereldwinkels hier op zaterdag 13 oktober nog een schepje bovenop met de actie ‘De pot op? Geen probleem!’. Iedereen kan op die dag van 10 tot 17 uur een lege chocopot van om het even welk merk ruilen voor 1 gratis pot choco van Oxfam Fairtrade. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio