KVLV Tervant kookt en proeft

Print

KVLV Tervant kookt en proeft

Beringen -

Niet dat de vrouwen van KVLV Tervant niet kunnen koken (eerder hadden de mannen toch al eens gezegd dat ze niets tekort kwamen). Maar je kan altijd wat bijleren, daarom organiseert men regelmatig kookmomenten.
Geen grote chef-koks voor de uitleg maar wel 2 gedreven leden, Nelly Callen en Chantal Luytens, die hun kookplezier graag met de andere leden willen delen.


Tijdens deze ‘doe’avond op 3 oktober leerde men een heuse feestmaaltijd klaar te maken.

Een koud voorgerecht om de smaakpapillen op te warmen: watermeloen met feta en gefrituurde sprotjes, een koud soepje van watermeloen, Een heerlijk tussengerecht: cappuccino van erwt met king krab, grijze garnalen en serraham. Het stoofpotje van varkenswangen met Rochefort en speculaas waren dan ook weer uitdagend om van te gaan smullen. En dan nog de amuse: selderschuitjes met Roquefortvulling en de kaastruffel moesten als gezellige afsluiter dienen.
Ik kan zeggen dat er veel gelachen, afgebabbeld maar ook aandachtig geluisterd werd en dat iedereen het beste van zichzelf gaf. Tussendoor gebeurde met de glimlach de afwas.
De apotheose van de avond was dan wel met z’n allen proeven van al dit lekkers.
En…het was niet alleen lekker maar ook nog heel goed!
Mannen er wacht jullie nog een lekker dineetje.

Meer sfeerfoto's vind je op paalonline.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio