Drinkwater voor Gambia

Print

Drinkwater voor Gambia

Bilzen -

In oktober 2013 zal Tony Swennen uit Hoeselt een reis per jeep ondernemen naar Banjul in Gambia.
Voor hem is dit de tweede keer dat hij de tocht gaat doorstaan, uren in de auto zitten, gevaarlijke routes trotseren om de mensen in het verre Afrika de mogelijkheid te geven om drinkwater te hebben.

Er zullen putten geboord worden op het vasteland met een pijpleiding naar het eiland Jinack Niggi & Jinack Kajatta. Voor deze tocht is natuurlijk heel veel uithoudingsvermogen, moed en geld nodig. Het vervoer, de hotels onderweg en het eten zal uiteraard voorzien worden door Tony Swennen zelf maar om de jeep te kopen en de brandstof heeft hij natuurlijk heel wat financiële steun nodig. Bij aankomst wordt de jeep in Gambia verkocht en gaat de opbrengst integraal naar het project.
In de loop van 2013 zullen er ook verschillende acties ondernomen worden om toch wat geld in te zamelen om dit goede doel te ondersteunen, we denken aan een eventuele wafelverkoop, een concert van een of andere bekende artiest, ....

Alle info is ook terug te vinden op de website www.diepenbeekbanjul.be en voor meer uitleg over dit project kunt U ook contact opnemen met Swennen Tony via het gsm nummer 0495/45.86.62.
Met trots willen wij hieraan toevoegen dat de stad Bilzen ook zijn schouders onder dit project heeft gezet. Wij kijken alvast enorm uit naar deze uitdaging en hopen op heel veel medewerking.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio