MacLimburg gaat mobiel

Print
MacLimburg gaat mobiel

MacLimburg gaat mobiel

Hasselt -

De maandelijkse clubmeeting van donderdag 4 oktober staat in het teken van het mobiele besturingssysteem iOS 6. Want op 19 september lanceerde Apple zijn nieuwste systeem, dat draait op de populaire iPhone en iPad. Met weer een pak nieuwe functies en mogelijkheden.

De ideale gelegenheid om een specialist te vragen om het te demonstreren. Hasselaar (en fotograaf) Kris Van de Sande was de geknipte persoon, want hij werkt reeds geruime tijd met een beta-versie van iOS 6. Wil je het nieuwste systeem aan het werk zien, bellen, surfen, zoeken of panorama foto's maken, kom dan gerust kijken, luisteren en vragen stellen.

Elke maand komen 100 Mac en iOS-gebruikers samen in Godsheide tijdens de clubmeeting van MacLimburg. Niet alleen om bij te leren tijdens de workshops, maar ook elkaar te helpen, vragen te stellen, tips te delen. Heb je een iMac, MacBook, iPad, iPhone of iPad...of wil je er graag alles over weten (en gaat je volgende beslist eentje worden), dan is zo'n bijeenkomst van Apple gebruikers de ideale gelegenheid.

Andere agendapunten :
- de voorbereiding van de nieuwe MacBeurs op 18 november
- toveren met foto's in Fotomagico
- de nieuwe indeling
- faceshooting : portretfoto's van clubleden


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio