Ivo Belet met CD&V-kandidaten Kermt op huisbezoek

Print
Ivo Belet met CD&V-kandidaten Kermt op huisbezoek

Ivo Belet met CD&V-kandidaten Kermt op huisbezoek

De CD&V-kandidaten voor Kermt hebben de intentie om alle huizen van Kermt (bijna 2.000) te bezoeken en een mooi verzorgd kaartenpakketje af te geven. De vier kandidaten Stefan Hendrickx, Johan Luyckx, Erik Conings en Tom Beenaerts krijgen hierbij versterking van lijsttrekker Ivo Belet en gemeenteraadslid Nadja Vananderoye.

Momenteel is al ruim 2/3de van de deurbellen uitgetest...

Voor deze CD&V-kandidaten is het belangrijk dat de deelgemeenten op een blijvende en constructieve wijze op de politieke agenda staan en samen met kandidaten uit andere deelgemeenten brouwden zij een folder die vooral "Hasselt West" in de kijker plaatst en specifiek de deelgemeenten Kermt, Spalbeek, Stevoort, Stokrooie, Tuilt. Tijdens de huisbezoeken worden de diverse vragen en bemerkingen van de inwoners beluisterd en waar nodig meegenomen. In de toekomst wil de CD&V de leefbaarheid van onze Hasseltse deelgemeenten bewaren en waar nodig verhogen!

Ondersteuning van verenigingen en van lokaal ondernemerschap, een masterplan voor elke deelgemeente met de uitbouw van de ontmoetingscentra, het voorzien in lokale dienstencentra en het invullen van zorgnoden zijn enkele topics die klaarblijkelijk ook de inwoners van de Hasseltse deelgemeenten bezighouden....