S.K. Munster schakelt tandje bij

Print

S.K. Munster schakelt tandje bij

Bilzen -

Enkele weken geleden kreeg S.K. Munster het toch nog erg moeilijk in Eigenbilzen. De paars-witten van Munster hadden zeker gedacht “hier gaan we op ons gemak winnen…”, maar niets was minder waar. Het voorbije weekend was het dan ook gespannen afwachten naar de volgende match.

Toch waren vele supporters afgezakt naar het mooie nieuwe plein op Kapelhof in de hoop dat hun ploeg een positief resultaat zou neerzetten tegen Membruggen V&V. Ook het bestuur van S.K., onder de deskundige leiding van voorzitter René Dello, was de match nauwlettend aan het volgen. De doelkansen liepen gelijkmatig op in de eerste helft, tot in de 41ste minuut de eerste goal viel ten voordele van S.K.

Tijdens de pauze werd iets speciaal gedaan op het speelveld. Een groot aantal jonge spelertjes mochten onder begeleiding van hun jeugdtrainer tegen keeper Dennis hun mogelijkheden tonen, en met resultaat! Volgens keeper Dennis waren er verschillende heel getalenteerde spelers bij, die het soms beter deden dan… Het was een mooi initiatief dat door vele aanwezige ouders enorm gewaardeerd werd.

Na dit spektakel was het weer de beurt aan de spelers van S.K. Munster en Membruggen. Alles verliep heel vlot voor de thuisploeg, het werd zelfs 4-0 in de 87ste minuut. Net voor affluiten wist de bezoeker nog een goal te maken en werd het 4-1. Toch mooi voor Membruggen. Voor het bestuur van S.K. Munster en de talrijke bezoekers was deze mooie zondag alvast een zeer geslaagde dag.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio