Leerlingen Atheneum geven Huis van de Jeugd een schilderbeurt

Print
Lommel -

Zesentwintig leerlingen van de 2de en 3de graad Schilderen en Decoratie van het Koninklijk Atheneum Mercurius in Lommel hebben voor het vierde jaar op rij schilderwerken uitgevoerd in het Huis van de Jeugd. De leerlingen hebben het hart van de jeugddienst en het JAC onder handen genomen.

Ze schilderden het Jongeren Informatie Punt, de gespreksruimte en de bureaus in felle kleuren. Het geheel ademt frisheid.

De school lanceerde dit project in 2009 naar aanleiding van de Bouwschoolaward, een onderscheiding die door de Bouwunie uitgereikt werd aan de school die de meeste inspanningen levert om het imago van de bouwsector en bouwopleidingen in een positief daglicht te stellen. De Bouwunie schrijft geen wedstrijd meer uit. Maar het Atheneum wou ook dit jaar graag opnieuw samenwerken met de stad Lommel. De vorige editie was een succes en zeker voor herhaling vatbaar. Daarom organiseerden ze opnieuw een driedaagse. Zo hebben de leerlingen voldoende tijd om alles af te werken en leren ze elkaar goed kennen en samenwerken. Een uitstekende vorm van teambuilding!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio