Seniorenraad op powertraining

Print
Seniorenraad op powertraining

Seniorenraad op powertraining

Borgloon -

Het bestuur van de Seniorenraad van Borgloon trok op powertraining in de Voerstreek, om de samenhorigheid en groepsgeest aan te scherpen.

Celine kreeg de opdracht een parcours uit te werken. Begeleid door een ervaren gids werd eerst het kasteel en het park van Eijsden bezocht, net over de grens in Nederland.


Vervolgens ging de tocht naar s ’Gravenvoeren waar in een film in het bezoekerscentrum de eigenheid en bezienswaardigheden van de Voerstreek uit de doeken werd gedaan. Een aperitief later (een traktatie van voorzitster Lutgarde) werd in gasthof Blanckthys een broodmaaltijd genuttigd. Aldus de innerlijke mens gesterkt, volgde een wandeling in de prachtige natuur van Sint Pietersvoeren. Een rustpauze onderweg bij Jetteke, en een Voerens drupke (een traktatie van de voorzitster) werd door iedereen geapprecieerd.
Op het programma stond vervolgens een bezoek aan de brouwerij van de abdij Val-Dieu met gids. Na de uitleg over het geheim van het bierbrouwen was iedereen te vinden voor een degustatie van dit edele nat. Een lekker avondmaal in gasthof Blanckthys met traktatie van alweer de voorzitster die toevallig jarig was (hoe is het mogelijk?), en de plezante sfeer, maakte dat iedereen met een tevreden gevoel, na zo een geweldige dag, huiswaarts keerde.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio