Repetities voor Opglabbeekse Revue schieten goed op

Print

Repetities voor Opglabbeekse Revue schieten goed op

Opglabbeek -

Vrollie, mans en wichter, allemoal welkoem in den Ichter – zo heet de Opglabbeekse Revue die Toneelgezelschap Horizon samen met heel veel ander talent op de planken van het nieuwe gemeenschapscentrum gaat brengen. Dat andere talent komt uit verscheidene koren, dansverenigingen en andere organisaties.

Het gemeenschapscentrum den Ichter krijgt stilaan vorm. Einde november zwaaien de deuren open en in de loop van december kan je tijdens drie opeenvolgende weekends genieten van de revue.
Heel wat acteurs, waarvan sommigen hun sporen al verdiend hebben en anderen hun eerste passen wagen in de theaterwereld, zijn volop aan het repeteren onder leiding van regisseur Gilberte Vrancken. Niet alleen de groep acteurs is groot, ook hun enthousiasme. Elke dinsdag en donderdag wordt gerepeteerd in het vaste lokaal van Horizon. Binnenkort wijkt de groep uit naar de ruimere Vona om meer ruimtegevoel te krijgen.
De dansers en de zangers hebben hun eigen repetities, want naarmate de opvoeringen dichterbij komen moet alles mooi in elkaar schuiven tot een spektakel waar elke Opglabbekenaar van zal smullen.
Binnenkort verschijnen de affiches en de flyers in het straatbeeld en gaat de kaartenverkoop van start. De weken voor de feestdagen zullen voor de gemeenschap van ons dorp allemaal hoogdagen van buurtschap, ichteren zijn.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio