CD&V wil zorg dragen voor elke Overpeltenaar

Print
CD&V wil zorg dragen voor elke Overpeltenaar

CD&V wil zorg dragen voor elke Overpeltenaar

Ook in een welvarende samenleving zijn er allerlei factoren die uw welzijn kunnen aantasten: ziekte, handicap, ouderdom,pech, een ongeval. Overpelt heeft een uitstekend zorgaanbod, en CD&V Overpelt is daar terecht fier op. Zorg is voor ons altijd een prioriteit geweest en zal dat ook blijven.

Iedereen die het moeilijk heeft, verdient immers steun en bekwame zorg. Vrijwilligers en familieleden verdienen ons respect voor het schitterende werk dat ze leveren.
CD&V heeft een sterk programma uitgewerkt voor de komende zes jaren volledig gericht op de verschillende aspecten van zorg: welzijn, gezondheidszorg, vrijwilligers, senioren en zorg voor het Zuiden. Lees de doelstellingen op www.overpelt.cdenv.be (onder rubriek 'waar staan we voor?')

Op de foto vlnr zes kandidaten met een stevige achtergrond als het over zorg gaat: Guido Renckens (actief binnen gehandicaptenverenigingen), Dominiek Vanendert (OCMW-voorzitter), Anne Evers-Cuypers (actief binnen opvang), Koen Hendriks (verpleger Mariaziekenhuis), Anita Van Moll-Horions (consulent christelijke mutualiteit), Ann Van Dorpe (verpleegster Mariaziekenhuis.