WingTsun - zelfverdediging voor iedereen

Print
Hasselt -

Geïnteresseerden zijn welkom om deel te nemen aan een gratis initiatieles!

WingTsun is een oude Chinese vechtkunst en biedt realistische zelfverdediging in zijn meest doeltreffende vorm, voor jong en oud, man en vrouw (er is speciale aandacht voor vrouwen dmv een specifiek 'vrouwen zelfverdedigingsprogramma').

Het bevordert de eigen krachten en verhoogt de zintuiglijke capaciteiten. Want wie zijn mogelijkheden kent, kan ze ook zelfbewust benutten. Wie WingTsun leert, leert zichzelf kennen. Immers het is een techniek van innerlijk groei en de optimale weg voor een ontspannen, vrij en gezond leven. Tenslotte verhoogt Wing Tsun de lichamelijke en geestelijke flexibiliteit en bevordert het waarnemingsvermogen.

WingTsun valt niet aan, maar is slechts in de verdediging contraoffensief. WingTsun is vrij van geweld: WingTsun -leraren zijn tegen iedere vorm van geweld. WingTsun is pure zelfverdediging.

WingTsun is persoonlijke ontwikkeling: leerlingen trainen in groepen, maar met individuele aandacht. De bekwaamheden van het individu worden bevorderd en uitgebreid. WingTsun -leraren geven hun kennis in een ongedwongen en ontspannen atmosfeer aan hun leerlingen door. De verdedigingsbekwaamheid is door middel van geconcentreerd en regelmatig training aan te leren.

WingTsun training wordt aangevuld met speciale ontspannings- en concentratietechnieken, evenals specifieke bewegingen en ademhalingsoefeningen (Chi-Kung) die het lichaam weer 'bijtanken'.

Iedere zaterdag van 19-21u in de sporthal van Kuringen


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio