Belgium Bigscale Owners zoeken braakliggend terrein

Print
Tessenderlo -

OpP 07 september 2012 gingen wij , ‘Belgium Bigscale Owners ‘ een groep opgericht en nu actief op Facebook, naar de TVL studio waar er een reportage was over onze hobby Bigscale rijden.
Wij hadden een meeting gepland op 08 en 09/09/2012 op het terrein te ‘Oosterbergen’ in Tessenderlo.

Wij hadden de toestemming van het gemeentebestuur gekregen om op deze 2 dagen gebruik te maken van dit crossparcours. Het doel was met collega’s RC een meetingweekend te organiseren samen met mensen die dezelfde interesses hebben en die samen hun hobby kunnen uitoefenen op een plaats die zich ideaal leent voor een dergelijk hobby. We willen het gemeentebestuur van Tessenderlo bedanken voor het pracht weekend dat ze ons gunden.
We willen ook aantonen dat er in Limburg nog veel plezier kan gemaakt worden in deze economische barre tijden.De bedoeling was onze noodkreet naar een plaatje voor te rijden blijft tot vandaag onbeantwoord vandaar de vraag via de krant
Hebt U of weet U iemand die in het bezit is van een weiland of een braakliggend stuk laat ons dan iets weten via mail.nuyts.eric@telenet.be of op mijn Gsm nr. 0497/536526 op naam van NUYTS Eric.Wij willen altijd wel eens bespreken wat U graag wilt en eventueel huur betalen op jaar basis.
http://m.youtube.com/#/watch?feature=youtu.be&v=m7-UZWKjpTY&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Dm7-UZWKjpTY%26feature%3Dyoutu.be&gl=NL
Bij vragen of opmerkingen mag u mij altijd contacteren.
Met vriendelijke groeten,
NUYTS Eric


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio