Tenten voor tiende Sleepless Rutten staan al recht

Print

Tenten voor tiende Sleepless Rutten staan al recht

Tongeren -

Sleepless, de tentenfuif van Scouts St. Franciscus Rutten, startte deze week voor de tiende keer aan de opbouwweek van één van de grootste events in Tongeren. De tenten staan al recht en de weide wordt klaargestoomd naar schatting 3000 mensen te ontvangen.

Degenen die al enkele keren op Sleepless geweest zijn, zullen merken dat er dit jaar, buiten de Arena en de Bunker, een nieuwe, derde tent staat. Dit is de Sleepless-Experience-Tent, waar de trouwe feestgangers de originele Sleepless-sfeer nog eens kunnen beleven met zotte verkleedkleren en disco-muziek.

Er komt een speciaal moment om dit 10 jaar durende succesverhaal tussen leden, leiding, oud-leiding en ouders van Scouts Rutten extra in de bloemen te zetten. Natuurlijk zullen alle feestgangers hiervan kunnen meegenieten.

Om de weide makkelijk en veilig bereikbaar te maken worden er naar jaarlijkse gewoonte weer gratis buslijnen aangelegd tussen Tongeren centrum en Ruttermarkt. Niet alleen veiligheid en rust, maar ook ecologie komen aan bod volgens de scoutswaarden, daarom zullen er enkel herbruikbare bekers gebruikt worden om de afvalberg te drukken.

Sleepless wordt dit jaar weer een knaller van formaat.

Alle informatie is te vinden op www.Sleepless.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio