Tafeltennisclub Hechtel-Eksel: C ploeg leider in vierde provinciale

• TTV LIPALET – A PLOEG: 4-12

Een overtuigende overwinning was er vrijdagavond voor de A ploeg. Onmiddellijk werd de toon gezet met een 1-5 voorsprong. Daarbij was de goede prestatie van Peter Bollen zeker niet te negeren. Geconcentreerd en met de nodige wilskracht zorgde dit zelfs voor een 3 op 4 overwinningen.

Johan Carna

Enkel Paul Cox was hem net iets te sterk door met 3-2 te winnen. Ook Thomas Vanhaeren won zijn drie matchen en ook hij verloor zijn vierde match in de beslissende vijfde set. Stijn Marcoen won 2 op 4. Hij kwam iets tekort tegen diezelfde Paul (11-9 in de vijfde set. Johan Carna kon de avond afsluiten met een 4 op 4

• TTC SCHULEN E – B PLOEG: 12-4

De B ploeg ging de boot in tegen een te sterk Schulen. Thieu, bij de eerste twee matchen van het seizoen nog niet goed op dreef, kon dit keer 2 op 4 matchen winnen, net als Jorne Raymakers. Zowel Stef Bollen als Ben Van Gerven wonnen geen match. Ben verloor wel twee matchen met 11-9 in de vijfde en laatste set. Door deze uitslag bengelen ze momenteel onderaan de rangschikking, maar de ommekeer zal wel komen. Binnenkort doet ook Gijs Kuppens terug zijn intrede in de B ploeg.

• TTC MOLENBEERSEL B – C PLOEG: 4-12

Ook deze confrontatie eindigde met dezelfde einduitslag, maar dan wel in het voordeel van onze club. Slechts drie vijfsetters vielen er in de partij. Twee daarvan werden gewonnen, één werd nipt verloren. Fiel Klingeleers (normaal in de D ploeg) verloor die vijfsetter met 11-7. Toch wist Fiel 2 op 4 matchen te winnen, net als Martyn Smeers (zie foto). Uitblinkers waren Hans Dierick en Dries Theunissen. Zij wonnen knap al hun matchen.

• TTV LIPALET E – D PLOEG: 11-5

Man van de match was ongetwijfeld Yvo Davids. Hij won maar liefst 3 van de 4 matchen en verloor die vierde dan ook maar in de vijfde set. Minder geluk was er voor Jens Carna. Heel goede balwisselingen, maar toch steeds dat tikkeltje ervaring te kort. De vele trainingen zullen nog zijn vruchten meebrengen. Routiniers Jos Bollen en Ruddi Poelmans konden de andere overwinningen voor Eksel binnenhalen. Zij behaalden beiden 1 op 4 matchen.

• TTC PEER C – E PLOEG: 15-1

Zware nederlaag voor de eerste jeugdploeg. De tegenpartij was op papier wel wat hoger geklasseerd. Enkel één match werd betwist in vijf sets. Het was terug Bart Loenders die voor de enige winstpartij kon zorgen. De andere matchen werden telkens verloren met 3-0 of 3-1. Andere spelers waren Jonne Van Roy, Ward Gysbrechts en Tom Van Driessen.

• TTC HOUTHALEN D – F PLOEG: 15-1

Dezelfde uitslag voor de andere jeugdploeg. Davy Gijbels zorgde voor de eerredder alhoewel hij zijn andere matchen verloor met 3-2 en 3-1 waarbij de setstanden 11-9,10-12, 13-11 en 14-12 waren. Dikke pech dus. Voor de andere spelers, Lore Timmers, Jannick Jansen en Mathias Craeghs was de tegenstand toch iets te groot. (foto ddG)

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio