thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

N-VA, Lumineus Lummen en Open Vld helpen de gemeente een handje!

Vandaag staken de kandidaten van N-VA, Lumineus Lummen en Open Vld de handen uit de mouwen aan de nieuwe bibliotheek in Lummen-centrum. Als kandidaat-bestuurders van onze gemeente wilden we op deze manier duidelijk een signaal geven dat we onze verantwoordelijkheid willen en durven nemen.

Niels Schoofs

Wij vinden het echter spijtig dat de opening van de bibliotheek kost wat kost voor 14 oktober moet plaatsvinden. Niet alleen is duidelijk te zien dat tegen dan het gebouw en omliggend terrein niet zullen klaar zijn, wij vrezen ook dat door een te snelle afwerking van het gebouw er achteraf extra kosten zullen moeten gemaakt worden om eventuele schade te herstellen. Het dossier van de bibliotheek is decennialang blijven aanslepen. Het is daarom toch vreemd dat dit dossier nu wordt gebruik om 6 jaar bestuur in de verf te zetten. Ook de planning van de opening, één week voor de verkiezingen, is hoogst opmerkelijk.

Onze partijen willen echter vooral een positief verhaal brengen. Daarom stonden we vandaag op de markt en deden we huis-aan-huisbezoeken. Om ons eigen verhaal te brengen en onze eigen capaciteiten in de verf te zetten. Op de foto herkent u onze kandidaten: Koen Vandermaesen, Johan Verbeemen, Pol Moors, Niels Schoofs, Yennick Schepers, Maggy Putzeijs-Peeters, Birgit Houtmeyers, Rita Claesen, Sabrina Claes en An Goijens. Op de voormiddagmarkt waren maar liefst 20 van onze kandidaten aanwezig. N-VA, Lumineus Lummen en Open Vld vormen samen één hecht blok. Een sterke groep voor verandering dat hoopt op 14 oktober op uw steun te kunnen rekenen.

Meer over Gemeenteraadsverkiezingen