Met kennis en ervaring een brug slaan naar een nieuwe generatie

Mensen hebben elkaar nodig. Al is het maar voor een blik van herkenning, of een korte babbel. Niemand voelt zich graag alleen, mensen moeten elkaar makkelijker kunnen ontmoeten. sp.a wil daarom alles doen om de samenhang in Nieuwerkerken te versterken.

Kevin Oyen

Nieuwerkerken is een kleine landelijke gemeente. Het kleinschalige groene karakter is een troef. We zullen de orde en netheid garanderen waardoor onze gemeente een aantrekkelijke plek blijft om te wonen.

OCMW-raadslid Sandra Vansimpsen en de drie gemeenteraadsleden Maria Degeling, Jos Beutjens en Theo Herbots zijn blij u de sp.a lijst voor te stellen met als lijsttrekker Kevin Oyen.

Zoals u merkt zijn we bij deze gemeenteraadsverkiezingen terug verkiesbaar onder de autonome sp.a lijst. Lijstnummer 4 en dit met 11 nieuwe sterke kandidaten.

In de jaren dat wij schepenen leverden gingen wij er prat op om dezelfde regels voor iedereen toe te passen. Voor de sp.a kandidaten is iedereen gelijk en dit beloven we aan elke inwoner van Nieuwerkerken.

Kevin, Sandra V, Georges, Sandra B, Peter, Marc, Andy, Ann, Edith, Martine, Jean-Paul, Lutgart, Katleen, Johan, Maria, Jos en Theo.

Meer over Gemeenteraadsverkiezingen