Vlaams Belang Bilzen profileert zich als dé sociale volkspartij!

Print

Vlaams Belang Bilzen profileert zich als dé sociale volkspartij!

Vlaams Belang Bilzen maakte onlangs haar lijst bekend. De strijd om een Veilig, Leefbaar en Vlaams Bilzen wordt naar buiten gedragen door 31 enthousiaste kandidaten. Moedige kandidaten ook, want om voor het Vlaams Belang te kandideren, moet men stevig in zijn schoenen staan.

De partij profileert zich in Bilzen als dé sociale volkspartij. “Dit heeft zich duidelijk geuit in de samenstelling van de kandidatenlijst”, aldus volksvertegenwoordiger Annick Ponthier, lijsttrekker voor de gemeente en tevens lijstduwer voor de provincie.
“Onze lijst telt twee andersvalide kandidaten: Erwin Swillens, 13e plaats en Robert Maes, 11e plaats. Met Maria Crommen-Peters (87 jaar), 28e plaats, leveren wij de oudste kandidaat en geven wij ook een stem aan de senioren van onze stad. Op onze lijst zijn de vrouwen trouwens in de meerderheid (16v/15m). Daar kunnen andere partijen nog iets van leren.

Met Angelika Neumann op de 14e plaats tonen we aan dat ook niet-EU-burgers op een positieve manier kunnen participeren aan onze maatschappij. Angelika is van Zwitserse afkomst.”

Samen met deze 31 kandidaten en de kracht van onze overtuiging trekt het Vlaams Belang in Bilzen alleszins met volle vertrouwen naar de lokale verkiezingen!

1.Annick Ponthier
2.Eddy Broux
3.Sabrina Broux
4.Maria Steegmans
5.Ghislain Notelaers
6.Frank Maximus
7.An Nijns
8.Jacky Thijs
9.Cindy Sax
10.Marc Cops
11.Robert Maes
12.Mia De Wilde
13.Erwin Swillens
14.Angelika Neumann
15.Ferdinand Surinx
16.Reinhilde Bottu
17.Philip Jeegers
18.Daisy Becherer
19.Edwin Verjans
20.Hellen Bartels
21.Dirk Martens
22.Jeanne Clerx
23.Erik Schoonbrood
24.Vanessa Driesen
25.Jurgen Raadts
26.Nadine Eykenboom
27.Marina Lenaers
28.Maria Peters
29.Laurent Verjans
30.Gil Jeurissen
31.Jean Geraerts