thumbnail: null
thumbnail: null

Vlaams Belang Bilzen profileert zich als dé sociale volkspartij!

Vlaams Belang Bilzen maakte onlangs haar lijst bekend. De strijd om een Veilig, Leefbaar en Vlaams Bilzen wordt naar buiten gedragen door 31 enthousiaste kandidaten. Moedige kandidaten ook, want om voor het Vlaams Belang te kandideren, moet men stevig in zijn schoenen staan.

Annick Ponthier

De partij profileert zich in Bilzen als dé sociale volkspartij. “Dit heeft zich duidelijk geuit in de samenstelling van de kandidatenlijst”, aldus volksvertegenwoordiger Annick Ponthier, lijsttrekker voor de gemeente en tevens lijstduwer voor de provincie. “Onze lijst telt twee andersvalide kandidaten: Erwin Swillens, 13e plaats en Robert Maes, 11e plaats. Met Maria Crommen-Peters (87 jaar), 28e plaats, leveren wij de oudste kandidaat en geven wij ook een stem aan de senioren van onze stad. Op onze lijst zijn de vrouwen trouwens in de meerderheid (16v/15m). Daar kunnen andere partijen nog iets van leren.

Met Angelika Neumann op de 14e plaats tonen we aan dat ook niet-EU-burgers op een positieve manier kunnen participeren aan onze maatschappij. Angelika is van Zwitserse afkomst.”

Samen met deze 31 kandidaten en de kracht van onze overtuiging trekt het Vlaams Belang in Bilzen alleszins met volle vertrouwen naar de lokale verkiezingen!

1.Annick Ponthier2.Eddy Broux3.Sabrina Broux4.Maria Steegmans5.Ghislain Notelaers6.Frank Maximus7.An Nijns8.Jacky Thijs9.Cindy Sax10.Marc Cops11.Robert Maes12.Mia De Wilde13.Erwin Swillens14.Angelika Neumann15.Ferdinand Surinx16.Reinhilde Bottu17.Philip Jeegers18.Daisy Becherer19.Edwin Verjans20.Hellen Bartels21.Dirk Martens22.Jeanne Clerx23.Erik Schoonbrood24.Vanessa Driesen25.Jurgen Raadts26.Nadine Eykenboom27.Marina Lenaers28.Maria Peters29.Laurent Verjans30.Gil Jeurissen31.Jean Geraerts

Meer over Gemeenteraadsverkiezingen

Aangeboden door onze partners