"Bigarreaux" wonen in de parel van Haspengauwen

Print

Bigarreaux wonen in de parel van Haspengauwen

Borgloon -

Bouwinvest nv zal dit jaar nog van start gaan met de ontwikkeling van een groot nieuwbouwproject in Borgloon, Residentie “Bigarreaux”.

Dat de stad Borgloon bekend staat als de Parel van Haspengouw met zijn uitgestrekte landschappen, fruitbomen, mooie wandelroutes langs kastelen en heuvels is algemeen bekend.


De stad doet er dan ook alles aan om Borgloon met zijn historische geschiedenis zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Opgeknapte herenwoningen, een zeer aanlokkelijk marktplein, ook zal er binnenkort een renovatie gebeuren van de Stroopfabriek wat heel wat toeristen zal aantrekken.
Daar buiten wordt nu ook gedacht aan de bewoners zelf. “Bigarreaux” wordt een statige en kwaliteitsvolle residentie op wandelafstand van het centrum met zongerichte terrassen en een panoramisch uitzicht. Hier wordt gedacht aan alle bewoners. Iedere bewoner kiest zelf zijn afwerking en inrichting.
Bij het ontwerpen van deze appartementen is er rekening gehouden met de noden van de kopers. Centrale ligging, 1,2 of 3 slaapkamers, grote ruimtes, voldoende parkeergelegenheid, grote terrassen, tuintjes, extra kelderbergings, fietsenstallingen, …
In deze stad kan men genieten van ruime en kwalitatieve appartementen die de dag van vandaag nog betaalbaar zijn.
De stad Borgloon staat dan ook volledig achter dit gevarieerd aanbod voor hun inwoners.
Bouwinvest nv uit Heusden-Zolder zal dit jaar nog van start gaan met het bouwen van residentie “Bigarreaux”. Die zich zal bevinden in de Stationsstraat recht tegen over de Stroopfabriek. Enkele minuten wandelen van het centrum.
Met hun jaren ervaring in het bouwen van nieuwbouwappartementen en woningen kijken zij er naar uit om mee te werken aan het creëren van deze uitbreiding en meerwaarde in Borgloon.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio