Koude schotelactie Tandem vzw is groot succes

De koude schotelactie van Tandem vzw was een groot succes. Met de hulp van de vele vrijwilligers en personeel werden 1405 schotels gemaakt.

Er werden echte “lijnen” opgesteld. Voor iedere schotel een andere lijn. Zo werd het maken van de schotels een makkelijke klus.

Linda Tielens

Deze actie stond weer volledig in het teken van de nieuwbouw.

Tandem dankt al de vrijwilligers voor het vele werk dat zij op zaterdag en zondag verrichtten en de inwoners van Diepenbeek en ver daar buiten voor de steun die zij mochten ontvangen om er weer een geslaagde actie van te maken.

Op 6 oktober van 17 tot 19 uur staat de volgende actie alweer op het programma. Tandem en de bibliotheek van Diepenbeek organiseren een tentoonstelling met de werken van de bekende Diepenbekenaar René Auwerx. Marlene Snykers zal op deze opening de werken van de schilder belichten.

Op 28 oktober tussen 10.30 en 13.00 uur wordt de tentoonstelling afgesloten. Dan zal Armand Mesotten een beeld scheppen van deze verdienstelijke Diepenbekenaar. Voor beide activiteiten, waarvoor u vooraf kan inschrijven, worden afgesloten met een hapje en een drankje. De inkom is gratis. U de werken ook bezichtigen op de website van Tandem en er eventueel een bod op uitbrengen. Het bieden op de schilderijen wordt afgesloten op woensdag 7 november 2012 om 12.00uur stipt.

Inschrijven voor een of beide activiteiten kan op het nummer 011/35 02 90 van de Bib of 011/29 98 70 van Tandem of via mail algemeen@tandemvzw.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer