N-VA-voorzitter Guido Hendrickx op plaats 13

‘Samen met mijn lieve echtgenote, Lieve is trouwens haar naam, woon ik nu bijna 40 jaar in Kaulille. Mijn jeugd heb ik doorgebracht in de grootstad en ik was er actief bij de ‘Blauwvoetvendels’, een Vlaamse jeugdbeweging. En wat Clouseau nu kan, konden wij toen ook al: het Sportpaleis doen vollopen.

Luuk Hoedemaekers

Verschillende jaren traden we op bij het ANZ en liep het sportpaleis van Antwerpen inderdaad vol. Jawel, bomvol. En na het optreden met trommelgeroffel en bazuingeschal van onze muziekkapel doorheen de straten van Antwerpen tot aan de Groenplaats. Een toffe tijd om niet te vergeten. Eens geland in Kaulille sloten mijn echtgenote en ik aan bij toneelgroep Kiekoet. En op sportief vlak bij ‘de tennis’. Jawel, we doen meestal alles samen en… blijven ook samen!

Mijn actieve loopbaan heb ik volbracht als inspecteur-privédetective voor verzekeringsmaatschappij Axa. Hierbij genoot ik eveneens de steun van mijn echtgenote (weer samen) die al mijn verslagen typte en het administratieve werk bijhield.

Onze vrije tijd brengen we meestal door in ons buitenverblijfje in Reppel. En nu hebben we wel onze handen vol met N-VA Bocholt. Met deze enthousiaste groep hopen we de slogan van onze partij (‘De kracht van verandering’) waar te maken, namelijk verandering brengen in Bocholt en hierdoor een brede basis geven aan N-VA-nationaal naar de verkiezingen van 2014 toe.

Meer over Gemeenteraadsverkiezingen