Luc Vos schrijft nieuw jeugdboek: 'Met een Beetje Hulp van Hierboven'.

'Na het samenstellen van de biografie van mijn Nonkel Pater ('Jef Vos, Missionaris van Scheut, Zoals het Gezeid is…') was het weer eens tijd voor een fictie verhaal', zegt Luc Vos, de drieënveertigjarige schrijver uit Heultje- Westerlo die geboren werd in Herk-de-Stad.

Luc Vos

'Deze biografie samen stellen was heel leuk, maar het schrijven van een echt nieuw verhaal is toch anders. Je kan er veel meer van jezelf in leggen, het verhaal wendingen laten nemen zoals je zelf wil of zoals de inspiratie van het ogenblik het ingeeft.'Met een Beetje Hulp van Hierboven' vertelt het verhaal van een scheiding, gezien door de ogen van een veertienjarige jongen, Bert. Het ogenblik dat Berts vader het huis verlaat, valt de wereld van de jongen in elkaar.

Tot er hulp komt. Hulp uit totaal onverwachte hoek. Van iemand die niet zou kunnen helpen. Maar de sociale media van deze tijd, met vertakkingen naar plaatsen die we niet voor mogelijk hielden, maken dat dit toch kan.'

'Met een Beetje Hulp van Hierboven' is een boek over hoop, verlangen dat alles goed, maar ook een besef dat niet alles altijd terug wordt zoals het was…Dit nieuwe boek is vooral als e-book te koop via de vernieuwde website van Luc Vos (www.lucvos.be). Via deze weg kan het boek aangekocht worden om te lezen op een iPad of eender welke andere Tablet met een e-booklezer (zoals Kindle, Nook, etc…)De lezers die liever een gedrukt boek in handen houden, kunnen dit ook via deze website bestellen, waarna het boek bij hen thuis geleverd wordt.

'Met een Beetje Hulp van Hierboven' is het 25e verhaal/boek dat Luc Vos via deze weg uitgeeft. Zijn e-books worden via Apple, Amazon, Smashwords, Barnes & Noble, Kobo, Eci, Fnac en andere e-boek uitgevers - zij het bescheiden - over de hele wereld verkocht. Vier kortverhalen zijn ook in het Engels vertaald en verkopen rustig in de Verenigde Staten, Canada en Australië.

Meer info op www.lucvos.be

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio