thumbnail: null
thumbnail: null

Fanclub Barça naar Zonhoven

Wie voorbij taverne 't Zonnehof passeerde de voorbije weken, zal vast en zeker al enkele Barça-spandoeken hebben zien hangen aan de zijgevel. Vanaf dit seizoen neemt Penya Fanatiek FC Barcelona, de enige officiële én actieve Belgische fanclub van FC Barcelona, zijn intrek in het lokaal, gelegen boven de taverne.

Filip Loos

Elke inwoner van deze gemeente is van harte uitgenodigd op de officiële opening van ‘De Penya’, voortaan de vaste stek van Penya Fanatiek.

De opening heeft plaats op zaterdag 15 september tussen 16u en 19u. Aansluitend kan om 20u de wedstrijd Getafe-Barça gevolgd worden.

Zaterdag 15 september om 16u zal ‘De Penya’ in al zijn pracht te bewonderen zijn. Filip Loos, secretaris Penya Fanatiek: "We hebben de ruimte boven 't Zonnehof omgevormd tot een bijzonder fraai supporterslokaal. We vragen aan alle mensen die willen komen om ten laatste tegen 17u ter plaatse te zijn. Om 17u heeft namelijk hét officiële openingsmoment plaats! Naast enkele interviews, zal de burgemeester ook het lint doorknippen en laten we de ‘Cant del Barça’, het clublied van Barça door Zonhoven-centrum klinken! De bedoeling is om onze fanclub dichterbij de Zonhovenaren te brengen." Elke bezoeker kan genieten van een glaasje cava of fruitsap. Niet enkel de burgemeester is te gast, ook Vlaanderens bekendste hobbykok Gust Gonzales alias 'de hulk' is te gast en zal heerlijke paella bereiden. Een portie zal slechts 3 euro kosten; de opbrengst hiervan gaat integraal naar een project voor hulp aan langdurig zieke kinderen. Tevens zullen er een aantal gadgets van FC Barcelona te koop zijn. 'De Penya' is steeds open bij wedstrijden van Barça en iedereen is welkom! De wedstrijden worden aangekondigd via infobladen op het terras van 't Zonnehof en in de zaak zelf en bovendien ook op onze mooie site www.fanatiekfcbarcelona.be

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio