thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Jeugd van Derbyclub aan de macht

Tijdens het laatste weekend van augustus heeft de jeugd het voor het zeggen bij rijvereniging Derbyclub en ook dit jaar was het niet anders!

Op donderdag 23 augustus vertrokken een 10-tal ruiters en amazones op 2-daagse uitstap naar Helchteren.

Mieke Wouters

Onderweg werd er veel gezongen en gelachen en de sfeer zat er dik in!

Vrijdagmiddag was de thuiskomst gepland en meteen werd ook alles in gereedheid gebracht voor de BBQ waar maar liefst 110 aanwezigen waren. Helaas konden we het niet droog houden, maar eigenlijk waren we er ook wel een beetje blij mee, want op zaterdagavond was het kampvuur gepland en deze werd bijna "geannuleerd" door de aanhoudende droogte.

Dankzij de stevige regenbuien van vrijdagavond kon het kampvuur dan toch doorgaan! Ook onze buren van wijk "Groenskuil" waren uitgenodigd, want het bestuur van Derbyclub wilde hen extra bedanken voor hun begrip tijdens de verschillende wedstrijden! Uiteindelijk werd het weer een super gezellige avond rond het vuur met een hapje, een drankje en héél véél liedjes!

Op zondagmorgen 26 augustus werd er een korte eucharistieviering gehouden op de OLV-berg. Een 40-tal gelovigen, het zangkoor en enkele moedige ruiters/amazones trotseerden de regen om met ons mee te vieren!

Zondagnamiddag was dan weer volledig weggelegd voor de jeugd tijdens een sport- en spelnamiddag! Tussen de buien door werden er verschillende spelletjes gespeeld en het was weer lachen geblazen! Opnieuw een geslaagde 4-daagse activiteit van Derbyclub Opglabbeek!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio