Nieuwe klasjes in basisschool De Kleine Ontdekker

Op 3 september 2012 start ‘basisschool De Kleine Ontdekker’ als methodeschool Dalton. Een nieuwe school … dan ook meteen nieuwe klasjes dachten de leerkrachten en directie. Zo vloog iedereen vlijtig rond om alles te schilderen, te herschikken en op te ruimen.

nathalie cuyvers

Zowel in de klas als in de gangen werden er verschillende leerhoekjes ingericht: leeshoekjes, verbetertafels, tekentafels, techniekhoek, computerhoek met laptop en i-pad,… . Ook werden de nieuwe planningsborden, maatjesborden,… opgehangen. De pijlers verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, samenwerken, effectiviteit, reflectie en borging komen op deze manier goed aan bod.

De kleuterschool van ‘basisschool De Kleine Ontdekker’ heeft onder de grote vakantie een nieuwe vloer gekregen. Ook de kleuteronderwijzeressen hadden de laatste twee weken dus nog een hoop werk te verrichten: alle meubels terug zetten, muren en deuren schilderen, kasten inladen met speelgoed en allerlei opvoedende spelen,… . Gelukkig kregen ze hulp van een aantal bereidwillige ouders. Hartelijk dank aan alle helpende handen.

Op zondag 2 september 2012 houdt ‘basisschool De Kleine Ontdekker’ een opendeurdag. Alle geïnteresseerden kunnen dan een kijkje komen nemen van 10u tot 12u. Iedereen welkom!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio