Huisarts Anita Joosten op plaats 10 op sp.a-lijst

Huisarts Anita Joosten uit Bocholt stapt in de gemeentepolitiek. Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen zal zij op plaats 10 staan op de lijst van sp.a.

“In samenspraak met mijn kinderen heb ik beslist deze stap te zetten. We leven in een snel evoluerende maatschappij.

Matty Schouteden

Dat zorgt bij veel mensen voor onzekerheid. Ik ben ondertussen 25 jaar huisarts. Ik ervaar in mijn praktijk steeds meer dat er veel mensen behoefte hebben aan houvast. sp.a heeft de voorbije jaren in onze gemeente bewezen garant te staan voor een bestuur dat rekening houdt met de noden van iedereen. Vanuit mijn beroep als huisarts is voor mensen zorgen mijn taak. Maar ook via politieke weg moet voor mensen gezorgd worden: voor mensen als deel van de samenleving maar zeker ook voor ieder van ons als individuele personen! Ik wil dan ook met overtuiging deel uitmaken van deze enthousiaste ploeg, die onder leiding van Jean-Paul Peuskens opkomt voor een warm en sterk Bocholt”, zegt Anita Joosten.

Lijsttrekker Jean-Paul Peuskens is blij met de keuze van Anita Joosten: “De keuze van Anita voor sp.a, doet mij enorm veel plezier. Iedereen kent haar als iemand met een groot gevoel voor sociale rechtvaardigheid. Ik ben ervan overtuigd dat zij een belangrijke inbreng kan hebben in het toekomstig beleid in onze gemeente. Dat bleek al bij de opmaak van ons programma voor de gemeenteraadsverkiezingen, waaraan zij met veel overtuiging meewerkte”.

Meer over Gemeenteraadsverkiezingen

Aangeboden door onze partners