Gemeentebelangen klaar met huiswerk

GBL gaat met een voltallige lijst en een ambitieus, maar realistisch programma naar de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober.’Meer dan ooit moet er grondig nagedacht worden over de toekomst van onze gemeente’, zegt lijsttrekker Bart Germeys.’Er zullen keuzes moeten gemaakt worden en prioriteiten vastgelegd .

gert clerinx

GBL wil hiervoor luisteren naar de stem van de burger en deze laten meeklinken in de beleidskeuzes en in het uittekenen van een toekomstvisie voor onze gemeente.Vandaar onze slogan ”een stem in uw belang “.’

GBL kiest alvast resoluut voor een open, transparant beleid, voor een voorzichtig en doordacht investeren , voor een beleid dat oog heeft voor elke leeftijd en elke doelgroep en dat focust op zijn kerntaken en basisdienstverlening.

Om dit alles te verwezenlijken kan GBL rekenen op een gretige en enthousiaste groep. Na lijsttrekker en schepen Bart Germeys bekleedt gemeenteraadslid Brenda Berden de 2de plaats. Nieuwkomer Johan Motmans staat op plaats 3, gemeenteraadslid Marie-josé Bangels op 5. Lijstduwer is Jean-Paul Reekmans voorafgegaan door Claire Kempeneers op plaats 16.

De volledige lijst Gemeentebelangen voor 14 Oktober: 1. Bart Germeys

2.Brenda Vavedin - Berden 3. Johan Motmans 4. Gert Clerinx

5. Marie-José Adriaens - Bangels 6. Koen Vandenryt 7. Sophie Vanbergen

8. Jolien Reniers 9. Albert Strauven 10. Peter Vanbrabant 11. Kelly Renaers - Breesch 12. Sandra Govaerts 13. Josiane Carlens 14. Firmin Vannijlen 15. Tom Berden

16. Claire Kempeneers 17. Jean-Paul Reekmans www.gbl2012.be

Meer over Gemeenteraadsverkiezingen

Aangeboden door onze partners