Actie is reactie

Aan Dhr Marc Timperman, de uitlachende Voorzitter van het Hof van Cassatie : ik ben zeer tevreden met Uw gewaardeerde uitspraak tegenover het (toen nog) Vlaams Blok.

Yamuna - Hasselt

Aan Mevr. Edith Van den Broek, co-Voorzitter van de Hoge Raad van Justitie : ik ben zeer tevreden met Uw gewaardeerde uitspraak als reactie op de woorden van G. Annemans en U noemde deze woorden "weinig respectvol".

Wel Mnh en Mevr, voor mij heeft de Justitie totaal "geen respect" tegenover de modale burger. Ik citeer de woorden van een Rechter in Hasselt (tussen pot en pint, zoals dat heet) : "er is niets zo krom als het Gerecht", einde citaat. Ik baal ervan, toen ik achter een halfopen deur stond in een Gerechtsgebouw, dat de ene advocaat tegen de andere zei, ik citeer opnieuw, en oprecht : "zeg, bedankt hé x, dat ik dat heb mogen winnen van u, vlg week zien we elkaar terug in Tongeren, dus zoals afgesproken, krijg jij dan 30%", einde citaat. Advocature, Gerecht...., één pot nat.

Nog even dit : door de uitspraken van eerstgenoemden, Marc en Edith, heb ik me nu, én met veel plezier, laten aansluiten bij "Het Vlaams Belang". Dat wilden jullie toch ? Actie is Reactie. Hoe meer negatievisme tegenover 'Het Vlaams Belang", hoe meer cordon sanitair, hoe meer leden !

Inderdaad, dat noemt men hier in België "Democratie" : iemand die verkiezingen wint, mag niet regeren of meespelen. Maar kleine partijtjes, (n-va, enz) die geen kiesdrempel halen, gaan in kartel (ze gaan mee met een andere grote partij), om mee te mogen spelen : AFSCHUWELIJK LAF ! Maar, eigenlijk hebben wij het allemaal nog te goed, wij komen niet meer op straat, zoals vroeger of zoals nu in Kiev.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer