thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Ska en Reggae in de Herkenrodekazerne

Wie er woensdagavond in slaagde om het grote popgeweld die de noordelijke in helft van Hasselt is neergestreken te vermijden trok wellicht naar het wekelijkse gratis Toeternietoe stadsfestival in de Maastrichterstraat. Ondanks de voorspelde onweders trok Toeternietoe andermaal veel volk.

Chretien Paesen

De zwoelte van de zomeravond deed de rest en van regen was hoegenaamd geen sprake.

Als gastband stuurde Toeternietoe Dr. Blue Beat de planken op. Niet de eerste de besten want ze gaven op het Belgian Rhythm 'n' Blues Festival in hun home town Peer en het Afro Latino festival in Bree een staaltje topwerk weg. Het is al Ska en Reggae wat de klok slaat alhoewel ze ook durven flirten met skango. De knappe zangeres, sexy uitgedost klokjurkje en mét de bloem in het haar, wist in no time de billen van velen lost de wrikken van de stoelen. Schitterende band!

Uiteraard vulden de Toeternietoeters de gapende pauze op met vrolijk geblaas. De hoeveelheid bier dat ze vooraf naar het podium brengen geeft ons een idee hoe dorstig het blaaswerk daar is.

Volgende woensdag mogen we Averechts verwachten. Een lokale sfeerband die ene keer de pedalen kwijt is en een andere keer de vijzen, zo lijkt het. Het wordt woensdagavond beslist de moeite om te komen kijken in de Herkenrodekazerne.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio