thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Tom & Elke ambiancemakers bij Toeternietoe

In de Herkenrodekazerne aan de Maastrichterstraat hadden de Toeternietoeters alles voorzien voor een zomeravond met mogelijk regen en zelfs onweer. Het is niet nodig gebleken want het bleef warm en droog. De binnenkoer liep dan ook andermaal stampvol en Toeternietoe had handen te kort om de droge kelen te laven.

Chretien Paesen

Op het podium een gekende en vaste waarde in het gastenboek van Toeternietoe: Tom Cosemans.Tom is een all-round entertainer met een stem als een klok. Hoewel die klok in al haar enthousiasme en in het heetst van de strijd wel eens de neiging vertoont door te slaan. Maar als geen ander weet Tom Cosemans muziek van meerdere generaties op te borrelen.

Tom is net zo goed een crooner als een rocker en dat allemaal met slechts een synthesizer. Hij werkt als een paard en dat loont. Het publiek is altijd dankbaar voor zoveel zweet. Zus Elke sprong een paar keer op de planken voor een paar leuke duetjes met broerlief.

Tijdens de pauze blies Toeternietoe de pannen van de naburige daken. Hun optreden is altijd wel goed voor een of andere stunt. Ooit iemand de trombone zien spelen met zijn voet?

Volgende woensdag komen de vier mannen en twee vrouwen van Blueson naar de Herkenrodekazerne. Goede bekenden met al even goede muziek.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio