thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Topavond voor Toeternietoe met Ap@rt

Met een zomeravond die een temperatuurtje van omstreeks dertig graden liet optekenen was woensdag de voorspelbare drukte uitgekomen. Ruim 1200 bezoekers wandelden de Herkenrodekazerne binnen voor hun gratis wekelijks stadsconcert. De drank vloeide rijkelijk en de Toeternietoeters hadden hun handen vol met de bediening.

Chretien Paesen

De zes mannen van de coverband Ap@rt kregen meteen het volk aan hun voeten en op de dansvloer. Johan Corten zong zich danig in het zweet en het water stond hem in de schoenen. Maar het loonde: overal lachende gezichten en swingende koppeltjes. Als later op de avond het serieuze werk aan bod komt met o.a. Whatever you want –met mooi werk van gitarist Jos Degens- is het hek helemaal van de dam. Dit is een feest!

De gekende body painter Mariano Steegmans toverde niet alleen kindergezichtjes om tot vlindertjes. Sommige groten schoven ook bij hem aan voor een kunstwerkje op de wang.Volgende week komen Tom en Elke Cosemans. Dat belooft! En als het wat minder warm is dan zorgen zij wel voor de juiste temperatuur.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio