thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Cleymans & Van Geel geven startschot Genkse Palm Parkies

Een nieuwe festivalzomer is begonnen en ook Palm Parkies is daarmee vertrokken. In 18 steden en gemeenten in Vlaanderen en Nederland zijn er gratis optredens. In Genk mochten Cleymans & Van Geel op 10 juli de spits afbijten.

Jeugdvrienden Jelle Cleymans en Jonas Van Geel, beiden vooral bekend als acteur, toeren een zomer lang met hun coverband door Vlaanderen.

StampMedia jongerenmedia-agentschap

Onder begeleiding van professionele muzikanten brengen zij eigen versies van Nederlandstalige nummers. Hun repertoire gaat van het recente Ik neem je mee van Gers Pardoel tot succesnummers van gevestigde waarden als Clouseau, De Kreuners en Raymond van het Groenewoud. Deze hits, het enthousiasme van de twee zangers en de interactie met het Genkse publiek zorgden ervoor dat maar weinig mensen in het publiek konden blijven stilstaan.

Cleymans & Van Geel treden deze zomer op in heel Vlaanderen. Op het Palm Parkiespodium in Genk kan je iedere dinsdagavond van de zomervakantie terecht voor optredens van onder meer Sweet Coffee, Boogie Boy en Tom Dice.

© 2012 – StampMedia – Tine Stas, foto’s: Machteld Bollen en Pauline Poelmans


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio