België

Er waren welk degelijk wat "belgicistische" polls de laatste tijd. Maar de waarde daarvan kunnen we als "zero" beschouwen. De linkse macht heeft onze persvrijheid al lang naar een minimum herleid, daarvan zijn honderden bewijzen. Media-peilingen als die van enkele weken geleden hebben dan ook geen enkel waarheidsgehalte. Als je natuurlijk aan de ingang van de VTM-royalty studio gaat staan, bekom je cijfers die sommigen zo graag publiceren als representatief.

Luc Schoofs - Zolder

Wie een beetje verstandig nadenkt, ziet ook direct dat een politieke structuur als Belgie handenvol geld kost en niks efficient is. Eigenlijk had Vlaanderen zich direct na de tweede wereldoorlog al moeten afscheuren of annexeren bij Nederland . Hoeveel miljarden euro's zouden alleen al niet verspild zijn door communitaire heibel en taalkwesties ?

Al eens uitgeteld hoeveel baat de Belg zou hebben bij het opheffen van deze staat ? Goede zaak voor zowel de Waalse als de Vlaamse burger. In de bedrijfswereld had men deze unit met meer directie dan produktiepersoneel al lang gereorganiseerd wegens "niet rendabel" en te lage activiteitsgraad.

Een lezer die denkt aan de jongeren die morgen deze staat moeten rechthouden, met een belastingsdruk van 60 percent en hoger op het loon.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer