Limburgse ZONdag, met smartphonequiz

Print
Limburgse ZONdag, met smartphonequiz

Limburgse ZONdag, met smartphonequiz

Genk -

Op 1 juli organiseert de Cosmodrome samen met de Limburgse ZonWaarnemers de derde editie van de Limburgse ZONdag. Een evenement voor jong en oud, voor iedereen die van de zon houdt!

Er zijn workshops, Cosmodromefilms speciaal in het thema, een wedstrijd, een postertentoonstelling over de zon en er staan speciale telescopen opgesteld om de zon in al haar glorie waar te nemen.

De zon is niet zo rustig als je misschien wel denkt. Bewonder zelf de prachtige uitbarstingen en vlekken op de zon. Klein of groot, jong of oud, je zal je verbazen over wat je allemaal op de zon kan zien!
De Cosmodrome zorgt deze zomer ook voor een speciale attractie. Met je smartphone kan je op de vernieuwde minigolf terecht voor een uitdagende QR-code quiz voor jong en oud. Aan iedere minigolfbaan vind je een sterrenkundige vraag. Het antwoord op de vraag kom je te weten door de bijhorende QR-Code te scannen met je smartphone of tablet.

De Limburgse ZONdag vindt plaats op zondag 1 juli 2012 van 13u tot 17u. De smartphonequiz kan je de hele zomer proberen op de vernieuwde minigolf in Kattevennen.

Meer info

http://www.cosmodrome.be/kalender/102/limburgse-zondag

Contact

Ruben Verboven, werkgroepleider Limburgse ZonWaarnemers, 0498 63 05 56

Praktisch
• Waar: Toegangspoort Kattevennen - Cosmodrome
• Wanneer: zondag 1 juli 2011, van 13u tot 17u
• Toegang: gratis, enkel de Cosmodromeshows en de minigolf zijn betalend


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio