Sint-Augustinusinstituut Bree opent festivalseizoen

Print
Bree -

Op dinsdag 26 juni vond voor de tiende keer het festival "SABstock" plaats. Dit is een festival voor en door leerlingen van het Sint-Augustinusinstituut Bree. Het hele gebeuren werd georganiseerd door een enthousiaste groep leerlingen die de hele organisatie op zich namen.

Zoals vermeld op de affiches werden originele bands afgewisseld met spectaculaire dj-sets. In totaal konden de leerlingen genieten van vier optredens en drie dj-sets. Opvallend is dat elke groep minstens één leerling van de school bevat. De avond werd afgesloten van The Faculty. Dit zijn leerkrachten van het Sint-Augustinusinstituut die zelf een band hebben opgericht en elk jaar weer van zich laten horen op SABstock. Ze zijn zeer populair bij het publiek en elk jaar opnieuw is het een feest als zij het podium bestijgen.

Het festival is elk jaar een plezant gebeuren waarop veel leraren en leerlingen aanwezig zijn. Dat was dit jaar niet anders. Zoals elk jaar was het de perfecte manier om het schooljaar te beëindigen en de vakantie in te zetten!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio