Zomerterras aan het seniorenhuis

Print
Zomerterras aan het seniorenhuis

Zomerterras aan het seniorenhuis

Bilzen -

Het seniorenhuis bestaat in oktober 2 jaar bestaan. In die korte periode hebben we het seniorenhuis niet alleen uitgebouwd als actviteitencentrum. Ook als ontmoetingsruimte heeft het huis veel aantrek. We krijgen dagelijks 55-plussers over de vloer die een tasje koffie komen drinken, de krant lezen, computeren, een spelletje spelen en gezellig met elkaar babbelen.

Iedere bezoeker wordt verwelkomd door onze enthousiaste vrijwilligers. Ze baten de toog uit, geven informatie over activiteiten en verwijzen zo goed mogelijk door wanneer nodig.
Met de zomervakantie in het vooruitzicht gunnen we de vrijwilligers hun welverdiende rust. Het seniorenhuis zal daarom niet elke dag geopend zijn. Vanaf september staan we wel weer elke dag paraat.

Toch zal het seniorenhuis niet de hele zomer gesloten zijn. Elke woensdag in juli en augustus (behalve 11 juli en 15 augustus) is onze cafetaria geopend van 9 tot 16.30 uur. Je kan dan gerust tijdens de markt binnenspringen voor een heerlijk tasje koffie en een gezellige babbel.

Op de woensdagnamiddagen zullen we zelfs een zomers terras uitzetten voor het seniorenhuis. Je kan dan genieten van zomerse fruitsappen van de wereldwinkel onder een stralende zon. Iedereen van harte welkom dus!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio