Amoureus van start met groot kinderfeest

Print

Amoureus van start met groot kinderfeest

Lommel -

Woensdag 27 juni ging in Lommel ‘Amoureus’ van start met een groot kinderfeest op en rond het marktplein georganiseerd door de Stichting Charlotte van der Seijs en de stad. De Lommelse basisscholen knutselden de voorbije maanden meer dan 1.400 vogelnestjes en voederhuisjes in elkaar.

Deze kleurrijke kastjes werden bij de start van het festival opgehangen en vormen zo één groot liefdesnest op het marktplein.
Meer dan 1.500 kinderen namen deel aan een groot kinderfeest met spelletjes, muziek, dans, springkastelen, zingen en appeltjes happen.
Ook de reus Amoureus kwam langs die gedurende het hele festival op zoek gaat naar zijn geliefde. Zij, teleurgesteld over de wereld, waarin ze leeft: een wereld, hard en egoïstisch. Hij, op zoek! Naar een andere samenleving, waar mensen van elkaar houden, van de bomen en planten en van de dieren. Kan Lommel de stad zijn waarin zij elkaar opnieuw vinden en gelukkig worden?
Tot en met 8 juli wordt Lommel ondergedompeld in een sfeer van liefde en vriendschap. Allerhande activiteiten en gebeurtenissen zullen van deze 10 dagen een onvergetelijk geheel maken.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio