Verfrissend einde van zangseizoen Concinite

Print
Verfrissend einde van zangseizoen Concinite

Verfrissend einde van zangseizoen Concinite

Overpelt -

Voor het gemengd koor Concinite is de laatste maandag van juni traditioneel ook de laatste repetitiedag van het zangseizoen. Enkele weken rust zullen de koorleden wel kunnen smaken. Concinite viert dit jaar haar 75-jarig jubileum en tijdens de afgelopen maanden stonden er allerlei concerten op het programma, waaronder het Reünieconcert van 9 maart.

wel de uitschieter was.

Maar nog is het niet gedaan. Nu is het koor bezig met de voorbereiding van een bijzonder Jubileumconcert, waarbij beroep gedaan wordt op een orkest en 4 vocale solisten. Tijdens de laatste repetitie van maandag 25 juni werden de koorleden nog eens extra bedankt voor hun tomeloze inzet. Toevallig passeerde de ijsboer aan de Reppe en dat was het sein om de zangstonde even te onderbreken met een fris smaakvol ijsje. Naar het schijnt hebben een alt en een tenor hun mokka- en vanillebol omgewisseld, maar voor de rest liet iedereen het zich welgevallen en heeft zijn portie mooi opgesmikkeld.

Op maandag 20 augustus is het weer verzamelen geblazen, maar of dan de ijskar weer langskomt, valt sterk te betwijfelen. Vanaf dan staan immers Rutter, Haendel en andere toondichters ongeduldig te wachten op de afwerking van hun composities. Wie wil weten hoe dat in zijn werk gaat, kan zonder schroom altijd een keer een kijkje komen nemen op een maandag om 20u. in de Reppe, gelegen achter CC Palethe. De twee uitvoeringen van het Jubileumconcert vinden plaats op 1 en 2 december 2012 in de St.Jozefskerk van Overpelt-Fabriek. Je zult er ongetwijfeld nog van horen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio