School’s Out 2012 luidt de zomervakantie in!

Print

School’s Out 2012 luidt de zomervakantie in!

Lommel -

Eind juni, examens gedaan en bijna vakantie. Dan is het natuurlijk tijd voor weer een editie van ‘School’s Out’. Ook dit jaar stond er weer een spetterende editie van School's Out op het programma. Op 25 juni werd Het Huis van de Jeugd en alles daar rond omgetoverd tot the place to be voor alle Lommelse studenten.

Om 16 uur begonnen ze met een DJ-contest. Op deze manier kreeg je de kans om aankomend jonge talent aan het werk te zien tot 19 uur. Daarna nam Fubar het DJ-roer over. De winnaar van de DJ-contest, Luuk Jansen, kon zijn talenten een tweede maal aan Lommel tonen.
Daarna namen de meer gevestigde waarden het over. DJ Kriss en Lectrojunk toverde met beats, discs en scratchen. Zij waren een ideale opwarmer voor de Egotroopers. Deze jonge kerels speelden onlangs nog verschillende podia in het binnen- en buitenland plat. De afsluiter van deze avond was FAISAL. Deze Lommelse winnaar van DJ-Mania liet zijn zwoele sound op de Lommelse jeugd los tot we om 1 uur helaas afscheid moesten nemen van weeral een geweldige ‘School’s Out’party ! Met ongeveer 1.900 feestbeesten was dit de best bezochte 'School's Out' ! Hopelijk kunnen ze dit volgend jaar weer overtreffen!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio