6 Noord-Limburgers vertrekken met de fiets naar Santiago De Compostela

Aanstaande zondag vertrekken 6 Noord-Limburgers voor een 17-daagse fietstocht naar Santiago de Compostela. Ze vertrekken om 9 uur, na zegening door EH Hendrik Vandervelden om 8.30 uur, aan de boskapel van Sint-Huibrechts-Lille. Het officiële startschot wordt gegeven door gedeputeerde Frank Smeets.

Maria Vaesen-Buntinx

Van Sint-Huibrechts-Lille naar Santiago is ongeveer 2275 km. Gemiddeld leggen de fietsers 150 km per dag af. Het zestal ziet het als een sportieve uitdaging om hun idee dat tussen pot en pint ontstond te realiseren.

Niets werd aan het toeval overgelaten om deze tocht te laten slagen: kilometers werden individueel maar ook samen afgelegd, slaapplaatsen gereserveerd, een ervaren 'Compostelaganger' werd geëngageerd om te volgen in een camper.

De deelnemers zijn:Alders Peter, OverpeltConinckx Guido, NeerpeltHaex Jas, AsPeeters Harry, NeerpeltVaesen Geert, OpglabbeekVan Renterghem Richard, Neerpelt en tevens de drijvende kracht!

De route en ervaringen zijn te volgen via sites.google.com/site/desappigetrappers.Iedereen is van harte welkom om hen een hart onder de riem te steken bij hun vertrek aan de boskapel van Sint-Huibrechts-Lille om 8.30 uur.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio