Toeternietoe zomerfestival klaar voor actie

Voor de tiende keer op rij geeft de amusementsband Toeternietoe een zomer lang gratis concerten op de binnenkoer van de Herkenrode kazerne in de Maastrichterstraat. Het recept is beproefd: leuke muziek, gastmuzikanten en genieten van het ongedwongen zomeravondsfeertje.

Chretien Paesen

Elke woensdagavond om 20u zwaaien de poorten open. De toegang is gratis en de drank goedkoop. Beter nog, wie 10 drankjetons koopt, krijgt er eentje bovenop. Voor de kinderen, ’t is tenslotte vakantie nietwaar, is er altijd animatie voorzien.En omdat de Toeternietoeters het weer niet echt vertrouwen, je zou voor minder de zaak wantrouwen, zetten ze tenten zodat u droog blijft.

Het programma:4 juli: L&M Band11 juli: Smooth Flavour18 juli: IBO25 juli: Ap@rt1 augustus: Tom Cosemans8 augustus: Blues On15 augustus: Dr. Blue Beat22 augustus: Averechts29 augustus: Haspengouws Jeugdorkest en Express Delivery

Een pintje of een glas wijn kosten bij aankoop van 10 jetons 1,54 euro. Liefhebbers van bubbels, mojito of het blonde Toeternietoe-biertje vinden elkaar aan de bar.Het belooft andermaal een moeie Toeternietoe-zomer te worden.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio