Niels vangt kanjer van 7,4 kg: "Mijn dag is weer goed!"

Print

Niels vangt kanjer van 7,4 kg: Mijn dag is weer goed!

Bilzen -

Niels Castermans, een jonge kerel van 27 uit Minster, is een zéér fanatieke visser. ‘Een passie hebben voor…’ wordt er dan wel eens gezegd, en voor Niels, die al meer dan drie jaar aangesloten is bij visclub De Voorn in Munsterbilzen is dit begrip zeker van toepassing.

Elke dag kan je hem wel ergens aan of rond de vijvers van Munster vinden, waar hij druk in de weer is met het vissen. Zelfs op een verlofdag is hij al heel vroeg op post, zo net na zonsopgang, om een goeie plek te vinden rond de vijvers van de speeltuin in Munster. Soms uren en uren zitten te wachten en maar niks vangen, maar dat hoort bij de sport. Zo was het ook begin deze week, tot plots Niels ‘beet’ had, een kanjer van wel 7,4 kg! “Voila”, zegt hij, “mijn dag is weer goed!”

De magazijnier van een erkend en groot auto-onderdelenbedrijf in Bilzen is wel een zeer bezige bij. Tijdens de voorbije viswedstrijden die georganiseerd werden door de plaatselijke visclub wist hij al elke keer enkele mooie prijzen in de wacht te slepen.

Op 28 juli treedt hij in het huwelijk met Stephanie Vandijck. Of hij dan nog elke dag komt vissen, laten we voorlopig in het midden! Niels, nog veel visplezier en alvast proficiat voor 28 juli.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio